Foodblogswap: Quesadillas met tonijn

Quesadillas met tonijn

De tijd vliegt! Het is alweer bijna juli. Ook deze maand deed ik weer mee aan de Foodblogswap. Dit keer komt mijn recept niet pas op de valreep van de maand. Ik wist namelijk al snel aan welk recept ik mijn eigen draai wilde geven. Met dank aan de nieuwe Delicious die geheel in het teken stond van de Latijns-Amerikaanse keuken. Deze quesadillas met tonijn passen daar goed bij! Lees verder >>

Homemade fish and chips

homemade fish and chips

Tijdens onze roadtrip door Noord-Ierland in april hebben we natuurlijk fish and chips gegeten. Daar kun je ook bijna niet om heen wanneer je hier op vakantie bent, zeker niet bij een roadtrip langs de kust. Daarmee kwam het zelf maken van fish and chips terecht op mijn food bucket list. Deze week maakte ik mijn eigen homemade variant voor vrijdag=visdag! Lees verder >>

Flammkuchen met zalm

Flammkuchen met zalm

Vandaag tijdens de Vrijdag=Visdag een recept waarin mijn Duitse roots terug komen. Flammkuchen is een typisch Duits recept, wat het laatste jaar ineens erg populair is geworden. Bij steeds meer restaurants staat het inmiddels op de lunchkaart. Hoog tijd om zelf eens een “knusperige flammkuchen” te maken. Geen traditionele flammkuchen met Speck und Zwiebeln (ui), de spekjes zijn vervangen door gerookte zalm. Lees verder >>