DIY

DIY: Suitcase bar

DIY suitcase bar

Vintage koffers zijn helemaal hip. Toen ik laatst de Ijhallen in Amsterdam bezocht kon ik er ook niet omheen. Mijn missie was het scoren van een niet al te grote vintage koffer. Hij moest namelijk wel qua formaat op onze schouw passen. Mijn vintage koffer zou namelijk worden omgetoverd tot suitcase bar.

De inspiratie voor dit DIY project komt van Eclectically Vintage. Op haar website zag ik namelijk haar vintage suitcase bar. Dit leek me ook erg leuk voor in onze woonkamer, er stond namelijk nog niks op de schouw. Zo hebben we nu ook eindelijk een geschikte plek voor onze alcohol verzameling.

De inspiratiebron voor deze DIY: de vintage suitcase bar van Eclectically Vintage:

Suitcase bar inspiratie

Mijn eigen suitcase bar:

Vintage suitcase bar

Deze DIY heeft verder denk ik weinig toelichting nodig. Het is namelijk heel simpel en zo klaar. Ik heb de vintage koffer op onze schouw gezet en onze collectie alcohol flessen er in uitgestald. That’s all!

Je kunt de koffer eventueel nog verder aankleden, door bijvoorbeeld net als Eclectically Vintage een spiegel op de achterwand te bevestigen. Zelf zou ik graag ook nog een mooie karaf voor in de koffer bar willen. Dat wordt mijn volgende zoektocht!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Kelly @ Eclectically Vintage
    21 oktober 2014 at 22:42

    Cheers!

  • Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.