Inspiratie

Back to the 60s: Retro Keukenweegschaal

retro-keukenweegschalen

Nu ik wat fanatieker aan het koken en bakken geslagen ben miste ik een belangrijk instrument in de keuken, namelijk een keukenweegschaal. Tot voor kort deed ik eigenlijk alles op de gok, vooral bij het bakken luistert het vrij nauw en dan zit je er soms toch behoorlijk naast. Op zoek naar een leuke keukenweegschaal dus. Stiekem was ik al helemaal verliefd op de retro keukenweegschalen. Een keukenweegschaal moet niet alleen praktisch zijn, maar verdient wat mij betreft ook een mooi plekje in de keuken.

retro-keukenweegschalen

Uitgelicht:

Bloomingville Retro Keukenweegschaal Roze – €44,95 FonQ.nl: Deze retro keukenweegschaal van Bloomingville is een echte eyecatcher in de keuken. De weegcapaciteit is max. 5 kg. Ook verkrijgbaar in o.a. wit en zwart.

Van rechtsboven naar linksonder:

Old School Weegschaal van Jamie Oliver – €44,99 Cook&Co: Handig voor Engelse recepten, de kilo’s zijn zowel in kg’s als in Engelse pounds af te lezen op deze blauw/witte retro keukenweegschaal van Jamie Oliver. Tot max. 5kg.

Retro Keukenweegschaal Rood – €29,95 Dille & Kamille: Deze knalrode weegschaal staat bij mij in de keuken. Ik ben er erg blij mee! De max. weegcapaciteit is 3 kg.

Wesco Retro Keukenweegschaal – vanaf €74,95 FonQ.nl: De duurste keukenweegschaal in deze serie is van Wesco. Deze retro weegschaal heeft 2 functies: weegschaal en klok. Nog een voordeel is dat de RVS schaal in de vaatwasser mag. Een vierkante retro look, dit onderscheid de Wesco van de andere keukenweegschalen.

Typhoon Vintage Keukenweegschaal – €52,99 Bol.com: Een autenthieke blauwe keukenweegschaal met een peervormige schaal. De max. weegcapaciteit van deze weegschaal is 4 kg.

Konig Retro Keukenweegschaal – €15,29 Bol.com: Qua prijs de meest voordelige retro variant. Het design is hierdoor wel wat basic in vergelijking met de andere keukenweegschalen. Tot max. 5 kg.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.