Inspiratie

Het grote Sinterklaas kookboek

Het Grote Sinterklaas Kookboek

Naast het grote boek van Sinterklaas is er ook Het Grote Sinterklaas Kookboek. Dit grote boek staat boordevol inspiratie en bevat maar liefst 100 op Sinterklaas geïnspireerde recepten. Uiteraard vind je hiertussen de traditionele recepten voor o.a. pepernoten, een banketletter en speculaas. Maar daar houd het niet bij op. Er wordt door de makers Anneke Ammerlaan en Yolanda van der Jagt veel verder gedacht. Er is bovendien niet alleen aandacht voor zoetigheden, maar ook voor hartige gerechten voor het heerlijk avondje zelf.

Grote SInterklaas kookboek inhoud

Het boek bestaat uit vier verschillende hoofdstukken: voorpret, ingepakt, heerlijk avondje en nagenieten. Met dit prachtige boek kan de voorpret niet vroeg genoeg beginnen. Maar je kunt ook nog extra lang nagenieten. Het boek geeft namelijk ook allerlei tips voor de leftovers in het hoofdstuk Nagenieten. Genoeg opties om je restantjes pepernoten en sinaasappels in te verwerken.

Grote Sinterklaas kookboek tapas avond

Wat eten we tijdens het heerlijk avondje op 5 december? Ook op deze vraag vind je antwoord. Wat dacht je van een tafel vol met lekkere tapashapjes. Sinterklaas komt natuurlijk uit Spanje. Oorspronkelijk komt de Sint uit Turkije en ook hier wordt in het boek een verwijzing naar gemaakt. Alle recepten hebben op de een of andere manier een link met de Sint. Tot slot mogen de Sinterklaastoetjes natuurlijk niet ontbreken in het grote boek.

Naast recepten vind je ook extra informatie over Sinterklaas, grappige weetjes en pagina’s vol met knutselinspiratie. Zo kun je volop genieten van het Sinterklaasfeest en alles wat daarbij hoort. Conclusie: Het Grote Sinterklaas Kookboek is een geweldig boek om cadeau te geven!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.