Inspiratie

Nieuw jaar – nieuwe eettafel

Collage Klassieke Eettafels

Een nieuw jaar begint met goede voornemens. Met een nieuwe eettafel zorg je voor een statement in huis. Of de eettafel nu in de eetkamer, woonkamer of keuken komt te staan. Dat laatste lijkt trouwens een trend te zijn. Steeds meer mensen hebben een woonkeuken en daarin hoort een grote tafel waar je gezellig en knus met de hele familie kunt thee drinken, kletsen en uitgebreid dineren.

Een eettafel moet uitnodigen om aan te gaan zitten, zodat je altijd aan tafel wilt eten en niet op de bank ploft met een bord op schoot. Bij ons thuis ligt de tafel alleen vaak vol met allerlei spullen, het is namelijk ook een werkplek. Terwijl ik deze blog schrijf zit ik aan mijn grote houten eettafel. Hout inderdaad, want een houten eettafel is robuust en stoer. Een houten tafel past goed in een modern interieur, maar ook in een klassiek interieur.

Klassieke houten eettafel

Mijn smaak neigt de laatste tijd steeds meer naar klassiek. Misschien omdat ik zelf ook ouder wordt? Of omdat ik gewoon gek ben op het afstruinen van rommelmarkten (het zit in de familie). Elke tafel verdient een tweede kans, met een likje verf of een goede opknapbeurt tover je een oude tafel om tot een prachtig nieuw exemplaar. Aan deze prachtige klassieke eettafels zie ik mijzelf wel uitgebreid dineren. Jullie ook?

Klassieke Eettafel
Klassieke houten eettafel
Vintage Eettafel
Klassieke houten eetkamer

Bronnen: countryliving.comapartmenttherapy.com

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.