Recepten

Recepten

3x een verrassende quiche

Hartige taart, quiche of plaattaart. Er zijn verschillende benamingen voor quiche. De oorsprong van de hartige taart ligt in de Franse streek Lorraine. De welbekende Quiche Lorraine met spekjes, room en kaas is dan ook hier ontstaan. Met quiche kun je eindeloos variëren. Lees verder >>

Recepten/ Vegetarisch

Foodblogswap: Bloemkoolpizza

bloemkoolpizza

Het is het einde van de maand en dus weer tijd voor de Foodblogswap. Deze maand mocht ik iets koken van BeeJee Kookt. Na wat research op haar blog blijken we best veel gemeen te hebben. We proberen allebei om zoveel mogelijk biologisch en zonder pakjes en zakjes te koken. Een goede match dus!
Ik besloot dit keer eens helemaal uit mijn comfort zone te stappen en een geheel nieuw recept te kiezen, namelijk: Bloemkoolpizza Lees verder >>

Recepten/ Vis

Nasi met gerookte makreel

Nasi met makreel

Fishonfriday!! Het is weer vrijdag en dus tijd voor een nieuw vis recept. Dit keer met gerookte makreel. Ik ben echt gek op gerookte makreel. Lekker op brood of op toastjes of om gewoon zo te eten. In een hoofdgerecht heb ik eigenlijk nog nooit gerookte makreel gebruikt, tot vandaag. Lees verder >>