Events/ Uit eten

Food events September

Food events september

Het belooft toch nog mooi weer te worden, in elk geval dit weekend. Een goede reden dus om een bezoekje te brengen aan รฉรฉn van de vele food events in september. De foodtrucks rijden het hele land door en er zijn diverse foodmarkts. Bekijk snel hieronder mijn complete agenda van toffe food events in september.

Trek – 10 t/m 13 september

festival trek den haag

De laatste editie van food truck festival Trek. Dit keer rollen de food trucks naar het Westbroekpark in Den Haag. Een groot openluchtrestaurant met diverse foodtrucks en live muziek. Terug kijkend naar de eerdere edities beloofd het ook zeker een lekker en sfeervol weekend te worden in Den Haag. Het park ligt onderweg naar Scheveningen met de tram. Ideaal dus om een bezoek aan Trek te combineren met een dagje strand.

Slowlands – 11 t/m 13 september

Geen Lowlands, maar Slowlands! Slowlands is een geheel nieuw festival concept, het beste te omschrijven als Lowlands meets food truck festival. Beleef een combinatie van muziek en dj’s met een Feel Good Food Fair en de beste food trucks. Zo kun je zelf grillen op een groot barbecueplein, speciaalbiertjes drinken in de bierkerk of genieten van een filmpje in de Solar Cinema. Tickets koop je online vanaf 14,50.

Hoornsche Food Market – 11 t/m 13 september

Hoornsche Foodmarket

In het gezellige stadje Hoorn is van 11 t/m 13 september de 2e editie van de Hoornsche Food Market. Op de Food Market vind je culinaire hoogstandjes uit alle windstreken. Er is meer dan alleen eten & drinken. Zo vind je ook een creatief aanbod van mode, kunst en vintage, biologische en ambachtelijke producten en live muziek met artiesten binnen en buiten de regio Westfriesland.

Straatvoer – 12 september

Straatvoer Woerden

In Woerden verzamelen deze zaterdag foodtrucks en reizende restaurants zich voor het Stadshotel Woerden voor een editie van Straatvoer. Good food, good music en happy people. Hemelse pizza’s, burgers, pita, frans, goeie ballen. De food line-up is zeer divers. Gluren bij de buren verzorgt een aantal huiskamerconcerten.

Food Festival Delft – 20 september

De tweede editie van het Food Festival Delft staat in het teken van gezond eten. Op de foodmarket met foodtrucks en kraampjes kun je gezonde producten proeven, inspiratie opdoen voor gezonde recepten en ook gelijk gezonde inkopen doen. Wil je graag meer weten over een gezonde levensstijl? Ga dan naar een lezing of workshop. Hier leer je o.a. meer over je darmhuishouding en kom je alles te weten over oesterzwammen kweken.

Djemaa el Fna – 25,26 & 27 september

Djemaa el fna rotterdam

Waan je in Marrakech tijdens Djemaa el Fna in Rotterdam. Heel toevallig ben ik dit weekend zelf in Marrakech. Uiteraard zal ik dan het Djemaa el Fna plein bezoeken om hier allerlei lekkernijen te proeven. In Rotterdam wordt voor 3 dagen lang het Museumpark omgetoverd tot een groot eetplein in Oosterse sferen. Rotterdamse ondernemers koken gerechten uit alle windstreken. Naast eten kun je ook genieten van traditionele Marokkaanse muziek.

Aan welk food event ga jij zeker een bezoekje brengen? Heb je nog tips voor andere leuke food events? Laat ze dan zeker hieronder achter in een reactie!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.