Ik besloot me dit weekend ook eens te wagen aan een shakshuka.
Een shakshu wat? De reactie van mijn vriend.
Hij had echt geen idee wat ik ging maken. Lees verder >>
In het weekend gaan mijn vriend en ik meestal gezellig ergens lunchen.
Vandaag bleven we thuis vanwege het slechte weer en dook ik de keuken in.
Ik maakte voor ons allebei een tosti met oude kaas. Lees verder >>
Het is weer maandag en dus tijd voor een nieuw lunchrecept: Roerei met avocado. Het roerei is geserveerd op een boterham. Een gezonde lunch! Lees verder >>
Een aantal weken geleden bakte ik voor het eerst zelf brood, echte Italiaanse focaccia. Heerlijk! Ik probeerde een aantal varianten uit, waaronder mijn huidige favoriet: focaccia met tomaat en basilicum. Lees verder >>
Iets later dan normaal, maar hierbij toch een nieuw lunch recept! Tijd voor een lekkere tosti. Een tosti met geitenkaas en prosciutto ham. Lees verder >>
Zelf brood maken stond bovenaan mijn to-bake lijst voor 2017. Waarom dan niet starten met het populaire Italiaanse brood: focaccia. Zelf focaccia maken blijkt eigenlijk heel simpel te zijn. Het kost alleen wel behoorlijk wat tijd! Lees verder >>
Erg leuk om te zien dat mijn lunch recepten zo populair zijn! Vandaag staat er een vegetarisch lunch recept op het menu. Een bruine boterham rijkelijk belegd met buffel mozzarella, gegrilde aubergine en rode pesto. Lees verder >>
Nu ik op maandag vrij ben en vanuit huis werk heb ik alle tijd voor het maken van een warme lunch. Vandaag maakte ik deze omelet met spinazie, cherrytomaten en feta. Lees verder >>
\
Zoals aangekondigd zal ik vaker nieuwe lunch recepten delen. Op maandag heb ik sinds ik een dagje vrij ben alle tijd om een lekkere lunch te maken. We blijven voor nu nog even bij recepten voor belegde broodjes. Vandaag staat op ons lunchmenu een broodje met gerookte zalm en ricotta. Lees verder >>
Op mijn blog ontbrak nog een belangrijke maaltijd rubriek: de lunch. Dit broodje tonijnsalade is het allereerste lunch recept. Lees verder >>