Recepten

Recepten/ Vlees

Kruidige kipfilet wraps

Kruidige kipfilet wraps

Tot mijn grote verbazing stond er tot vandaag nog geen enkel wraps recept op mijn blog. Nu eten we niet heel vaak wraps, maar toch wel zo af en toe. Na ons bezoek aan Guatemala vorig jaar is mijn vriend iets minder fan van “flappies”, zoals hij de tortilla wraps noemt. In Guatemala serveren ze namelijk overal tortillas. Na 3 weken ben je er dan wel een beetje klaar mee. Dit recept voor kruidige kipfilet wraps mag in elk geval niet ontbreken en wil ik graag met jullie delen. Lees verder >>

Recepten

Foodblogswap Round up: Deel 1

Het is zomer en dat betekent dat het bloggen ook bij mij even op een iets lager pitje staat. Af en toe heb je even een rustmomentje nodig. Een goed moment om eens terug te kijken op wat ik nou eigenlijk allemaal al gepost heb aan recepten. Vandaag zoom ik in het bijzonder in op de Foodblogswap. Lees verder >>

Recepten/ Vlees

Mysterybox: Frittata met courgette

Frittata met courgette

Deze maand deed ik voor het eerst mee aan de Mysterybox challenge. De uitdaging is hierbij om een gerecht te koken met minimaal 3 van de 6 ingrediënten. In de Mysterybox zaten dit keer de volgende ingrediënten: courgette, peultjes, kersen, watermeloen, spek (in alle vormen) en rode bietjes. De courgette, peultjes en spek (pancetta) heb ik omgetoverd tot een heerlijke frittata. Lees verder >>

Pasta/ Recepten/ Vis

Pasta met tonijn

pasta met tonijn

Deze Vrijdag=Visdag één van mijn old-time favorite recepten: pasta met tonijn. Heel simpel, maar o zo lekker. Speciaal voor m’n vriend heb ik er zwarte olijven aan toegevoegd. Zelf houd ik niet zo van olijven, maar ik moet toegeven dat ze wel erg goed bij deze pasta passen. Lees verder >>

Pasta/ Recepten

Spaghetti Vongole

Spaghetti vongole

Met dit gerecht waan ik me, zeker met deze temperaturen, helemaal in Mediterraanse sferen. Op deze Vrijdag=Visdag smullen we van een bord met Spaghetti Vongole met tomaat. Hiervoor hoef je gelukkig niet lang in de keuken te staan. Lees verder >>

Pasta/ Recepten

Pastasalade met Italiaanse kruidenkaas

Pastasalade

Vandaag is het de eerste Nationale dag van de pastasalade. Wat een perfecte timinig voor de eerste editie. Met deze hitte heeft niemand zin om uitgebreid te staan koken. Ik in elk geval niet. Dat het aansloeg blijkt wel uit het feit #pastasalade vandaag zelfs even trending topic was op Twitter. Hoe cool is dat?! Net als veel andere foodbloggers plunderde ik mijn koelkast op zoek naar geschikte ingrediënten en zo kwam deze Italiaanse pastasalade tot stand. Lees verder >>