Events/ Uit eten

Eten op rolletjes Breda

Eten op rolletjes Breda

Het is zomer!! Dat betekent voor mij vooral veel food festivals bezoeken. Dit weekend was het rondreizende food truck festival Eten op rolletjes in Breda. Op het sfeervolle Kasteelplein, praktisch bij mij om de hoek. Dan moet ik natuurlijk wel eventjes een kijkje gaan nemen. Hieronder een sfeerimpressie van mijn avondje smikkelen & smullen bij Eten op rolletjes.

Eten op Rolletjes in Breda

Het was gezellig druk op het Kasteelplein. We kregen nog een staartje mee van een bui. De regendruppels lieten niemand afschrikken, hier en daar kwamen wel wat paraplu’s te voorschijn. Gelukkig was het al snel weer droog en kwam de zon terug!

4x smullen tijdens Eten op Rolletjes Breda

We begonnen met een bak vol kruidige nacho’s met kaas van Willy’s Nacho’s (2 munten). Lekker borrelen en snacken met een glas Pinot Grigio erbij van de Wijnbar. Ideaal om te delen met 1 of meerdere mensen. De nacho’s waren goed gekruid en smaakten natuurlijk naar meer.

Nacho's Eten op Rolletjes

Met 2 saté trucks moesten we natuurlijk wel een stokje saté proberen. We kozen uiteindelijk voor de saté van Hupsaté (2 munten). Prima keuze!

Hupsate Eten op Rolletjes

Toen ontstond er een klein dilemma. We hadden nog maar 1 muntje over.. Daar kun je weinig mee. Er zat niks anders op dan extra muntjes bijkopen. Wel een klein minpunt: je kunt niet 1 muntje bijkopen, alleen minimaal 4. Voor mij geen probleem, die 5 muntjes hebben we goed besteed!

Een lange rij stond er voor de Vleeswolf. Dat kan alleen maar betekenen dat er goede steaks op de Big Green Egg liggen. Pittige en malse kangaroo steaks in dit geval (3,5 munt). Dat was puur genieten en zeker het wachten waard!

Vleeswolf steak Eten op Rolletjes

We eindigden natuurlijk met iets zoets. Een Oma’s wentelteefje met kaneel en suiker van De Wentelteefjes (1,5 munt).

De Wentelteefjes - Eten op Rolletjes Breda

oma's wentelteefje

Conclusie: Een gezellig avondje op het Kasteelplein. Wat mij betreft een prima locaties voor meer food festivals! Er was voldoende plek om te zitten, dankzij een groot terras in het midden. Niks is zo onhandig als staand moeten eten. Lekkere wijn van de wijnbar en voldoende keuze bij de food trucks.

Eten op Rolletjes reist deze zomer ook nog naar Haarlem, Deventer en Delft. De moeite waard om te bezoeken.

Bekijk voor meer leuke food events in Breda mijn Food event agenda

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.