Events/ Uit eten

Food events 2017

food events 2017

Een nieuw jaar betekent ook een nieuw jaar vol met food events! Zoals jullie weten bezoek ik regelmatig leuke food events, food festivals en markten door het gehele land. Net als vorig jaar heb ik ook dit jaar een food events kalender opgesteld: Food Events 2017.

2017 beloofd weer een mooi jaar te worden voor alle foodies. Er valt weer genoeg te beleven qua food festivals & events. Dat wordt nog lastig kiezen. Je kunt helaas maar op 1 plek tegelijk zijn!

Ik zal de food events 2017 kalender blijven updaten met nieuwe food events. Je kunt er dus vanuit gaan dat deze food event kalender altijd up to date is.

Ontbreekt er nog een leuk food event? Laat me dit dan vooral weten via een berichtje hieronder of mail naar info@greatlittlekitchen.nl

Food events januari 2017

In januari kun je o.a. genieten van diverse indoor food events. Waaronder ook de bekende horecavakbeurs de Horecava.

Food events februari 2017

De eerste editie van de maandelijkse NeighbourFood Market vind plaats in februari. Een leuk nieuw event in februari is We Love Food Amsterdam, een indoor foodfestival in de Kromhout hal.

Food events maart 2017

Een leuke tip voor de koffieliefhebber in maart: The Amsterdam Coffee Festival. Dit food event staat volledig in het teken van koffie.

Food events april 2017

De food event agenda van april is momenteel nog een beetje leeg. Maar wordt vast ook snel verder gevuld.

Food events mei 2017

In mei start het outdoor foodtruck festival seizoen echt met meerdere edities van o.a. Rrrollend en Festival TREK. Kortom in mei kun je volop genieten tijdens een van de vele food festivals. Een nieuw festival voor sushi liefhebbers is Sushi festival Joy.

Food events juni 2017

Hopelijk is het in juni al mooi weer en schijnt het zonnetje volop. Deze maand kun je namelijk elk weekend kiezen uit meerdere food events. Genoeg keuze dus!

Food events juli 2017

Eindelijk is het zomer en zomervakantie. De food event kalender barst van de leuke food festivals, markten en food trucks in juli.

Food events augustus 2017

Ook in augustus is er volop keuze wat betreft food truck festivals. Nu allemaal heel hard duimen voor mooi weer.

Food events september 2017

In september wordt de agenda momenteel bijna geheel overgenomen door het food truck festival Rrrollend. Dit festival hoopt op een mooie nazomer en heeft deze maand meerdere edities gepland.

Food events oktober 2017

Food events november 2017

Food events december 2017

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Food Events Breda 2017 - Great Little Kitchen
    25 mei 2017 at 09:49

    […] heb natuurlijk al een compleet overzicht van alle Food Events 2017. Maar ik licht graag de events in Breda nog extra uit. Deze food events mag je in elk geval niet […]

  • Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.