Het leek me wel een goed moment voor een uitdaging. Ik zie stiekem namelijk enorm op tegen de komende maand. Waarom? Omdat ik 30 word. Daar heb ik best wel een beetje moeite mee. Daarom stort ik mezelf in de maand april op mijn eigen plastic vrije keuken challenge. Lees verder >>
Begin deze maand werd de bekende bezorgservice Deliveroo ook gelanceerd hier in Breda. Leuk nieuws! En nog leuker nieuws dat ik als blogger Deliveroo als een van de eersten ook mocht testen. Lees verder >>
Afgelopen zaterdag reisde ik af naar het Brabantse Son en Breugel. Ik bezocht hier De Stoerderij, een boerderij met stoere waterbuffels. Ik deed mee aan de #tourdestoer en kreeg een uitgebreide rondleiding inclusief een potje Knuffel de Buffel! Lees verder >>
In de week voor kerst was ik uitgenodigd voor een kerst kookworkshop bij de Kookerij. Een unieke gelegenheid om een specialistische techniek te leren, namelijk het maken van een galantine van gevogelte vanaf scratch. Lees verder >>
De afgelopen week heb ik hier op mijn blog een aantal kerst recepten gedeeld. Samen vormen deze gerechten het Great Little Kitchen Kerstmenu 2016. Lees verder >>
De stad Kota Bharu heeft me positief verrast. Vooral qua eten. Deze stad stond oorspronkelijk eigenlijk helemaal niet op de planning, maar was een noodzakelijke stop op weg naar de Perhentians. Ik denk dat Kota Bharu echter zeker door foodies niet overgeslagen mag worden! Lees verder >>
Nog maar net terug in Nederland viel ik gelijk met mijn neus in de tempeh. In de Markthal in Rotterdam werd de Indonesiƫ week georganiseerd met op zaterdag 12 november een tempeh workshop. Lees verder >>
Terug van weggeweest op mijn blog: keukeninspiratie! Ik vind het leuk om naast recepten ook zo af en toe nieuwe keukentrends met jullie te delen. Van kleurinspiratie tot slimme inrichtingstips voor kleine keukens en van meubels tot accessoires. Lees verder >>
Afgelopen week was het Internationale Sherryweek (7-13 november). Een initiatief van de Sherry wijnraad in Spanje allemaal ter ere van sherry. In het teken van de #sherryweek organiseerde ik op zondagmiddag een sherry event: Great Little Shapas. Een sherry proeverij met bijpassende hapjes. Lees verder >>
Kota Bharu is voor veel mensen een korte tussenstop tijdens hun reis. De meesten komen van of gaan naar de Perhentians. Ook voor mij was dit een korte stop op weg naar Perhentian Kecil, het kleine eiland van de Perhentians. Om toch een beetje een indruk te krijgen van de stad bleef ik hier 2 nachten, waardoor ik in elk geval een hele dag de tijd had om rond te lopen en de stad te verkennen. Lees verder >>