Wie is er niet gek op een bord vol pasta? Of gehaktballetjes? Dan is dit pasta recept het ultieme antwoord: Pasta met kalfsgehaktballetjes in tomatensaus. Lees verder >>
Zondag is mijn favoriete bakdag. Afgelopen zondag was het vrij koud en mistig buiten. Het perfecte moment om lekker in de keuken te staan en iets lekkers te bakken. Ik ging aan de slag met deze walnotencake met kaneel. Lees verder >>
Een lekkere en gezonde snack! Tegenwoordig zijn er allerlei soorten groentechips verkrijgbaar. Ik wilde ook wel eens zelf groentechips maken en begon het experiment met zoete aardappelchips. Lees verder >>
Eindelijk ben ik zelf thuis aan de slag gegaan met een aantal Indonesische recepten. Het eerste experiment: Indonesische satรฉ met pindasaus. Lees verder >>
\
Zoals aangekondigd zal ik vaker nieuwe lunch recepten delen. Op maandag heb ik sinds ik een dagje vrij ben alle tijd om een lekkere lunch te maken. We blijven voor nu nog even bij recepten voor belegde broodjes. Vandaag staat op ons lunchmenu een broodje met gerookte zalm en ricotta. Lees verder >>
Een gezonde start van het nieuwe jaar! Op de eerste dag van 2017 maakte ik deze romige broccolisoep met creme fraiche. Een heerlijke soep om lekker op te warmen na een lange boswandeling in dit koude weer. Lees verder >>
Na alle kerst recepten is het alweer tijd voor het Foodblogswap recept van deze maand. De laatste Foodblogswap van het jaar. De tijd vliegt! Ik koos voor een nieuw quiche recept en maakte deze quiche met brie en chorizo. Lees verder >>
Vandaag deel ik een lekker en simpel borrelhapje: gevulde cherrytomaatjes. Gevuld met roze garnalen in een frisse saus op basis van Griekse yoghurt. Lees verder >>
Traditiegetrouw hoort bij kerst ook het bakken van kerstkoekjes. Al is het alleen al om je huis lekker te laten ruiken naar versgebakken koekjes. Lees verder >>
De afgelopen week heb ik hier op mijn blog een aantal kerst recepten gedeeld. Samen vormen deze gerechten het Great Little Kitchen Kerstmenu 2016. Lees verder >>